Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour* wilt sturen. Wellicht omdat het product niet bevalt of misschien is er een andere reden waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te retourneren.

*Het is NIET mogelijk om bedrukte (gepersonaliseerde)  producten retour te zenden dit omdat zij een eigen karakter hebben en speciaal zijn gemaakt. Deze producten zijn dan ook uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen dan ook niet retour worden gestuurd. Echter, is er een uitzondering op de regel, is er een gepersonaliseerd cadeau door ons toedoen verkeerd bedrukt is, kunt u deze retour sturen, neem hiervoor contact op binnen 5 dagen en wij zorgen dat het alsnog juist naar u verzonden wordt.

*Uitgezonderd van retourneren zijn artikelen met korting.

U heeft na annulering, neem hierover wel even contact met ons op, nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het product dient onbeschadigd, ongebruikt en in de originele verpakking teruggestuurd te worden. De kosten voor de retourzending zijn voor eigen rekening. Zodra wij de bestelling retour hebben ontvangen, storten wij het gehele aankoopbedrag (inclusief de verzendkosten indien u de gehele bestelling terugstuurt) binnen 14 werkdagen op uw rekening.

Heeft u nog vragen over het retour zenden? Neem dan contact met ons op via info@nialiedesigns.be